Shop: Keedsniq

Assalamualaikum & Hi,

Semenjak kehadiran my first born; Aniq Mikael bin Muhammad Mustaqim, beli barang baby ni dah jadi satu hobi yang susah nak stop. Well, baby baru 3 bulan tapi baju dah beratus helai (even ramai orang kata jangan beli baju baby banyak sebab baby cepat besar), pump 3, stroller dah ada 2 dan car-seat 2, countless kasut and the list goes on and on... Hehehehe. Oh, excuse me ni bukan nak menunjuk atau apa, cuma nak highlight yang I memang suka beli barang untuk baby. Lol!

Disebabkan hobi yang entah apa-apa ni, husband I pun tanya, "kenapa you tak buat satu online shop, so that mommies out there pun boleh dapat barang-barang baby yang best, cantik yet affordable ni?"

Yes, that's it!

Jadi fikir punya fikir, I pun bersetuju dan mintak husband fikir idea nama untuk igshop ni. Maka, terlahirlah...

.
.
.
.

"KEEDSNIQ"

Hehehe.

How did my husband came out with that? Keeds tu saja la nak tukar ejaan daripada kids. Niq tu nama anak kesayangan dia la ehehe.

I ada tanya jugak, nanti anak second, third, fourth kena ada nama depa jugak la? "Nanti kita buka bisnes lain pulak". Ewahhh senangnya haha.

Okay, kawan-kawan yang dikasihi, jemputlah follow instagram saya ni ye.







Thank you for your support!




Much love,
Aniq, mommy & daddy.




Share
Tweet
Pin
Share